گچ کاری که با کشک بیرجندی گچ کاری می کند

کشک بیرجندی سرشار از پروبیوتیک ها (باکتری های خوب) است، هضم را بهبود می بخشد، زیرا تمام باکتری های مضر دستگاه گوارش را از بین می برد و به تکثیر باکتری های خوب کمک می کند. پروبیوتیک ها همچنین به پیشگیری از مشکلات گوارشی مختلف مانند گرفتگی عضلات، نفخ و درد شکم ناشی از سندرم روده تحریک پذیر کمک می کنند.

کشک باعث کاهش وزن در اطراف شکم می شود: هورمونی به نام کورتیزول که هورمون استرس نیز نامیده می شود، سلول های چربی را متقاعد می کند که چربی بیشتری در اطراف شکم شما تولید کنند.

مصرف روزانه یک فنجان کشک، میزان کلسیم را در بدن افزایش می‌دهد که ترشح کورتیزول را محدود می‌کند و در نتیجه به کاهش وزن کمک می‌کند. کشک همچنین یک سوم توده عضلانی بدون چربی را حفظ می کند که به شما کمک می کند بدن خود را پس از وزن کم شده برای مدت طولانی تری حفظ کنید.

کشک سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند. یک فنجان کشک مملو از باکتری های خوب است که برای مبارزه با میکروب ها ضروری است و در نتیجه سیستم ایمنی بدن شما را قوی تر و پایدارتر می کند. اینکه کشک را به بخشی از رژیم غذایی روزانه خود تبدیل کنید، ایده خوبی است زیرا در پیشگیری از عفونت های قارچی در اطراف ناحیه واژن موثر است.

سیستم اسکلتی شما را سفت می کند. مانند همه محصولات لبنی، کشک نیز سرشار از کلسیم است که برای استحکام استخوان ها و دندان ها ضروری است. کشک علاوه بر کلسیم سرشار از فسفر است و در کنار هم روند رشد استخوان را تسریع کرده و به پیشگیری از آرتروز و پوکی استخوان کمک می کند.

کشک به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می کند. خوردن کشک به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می کند زیرا مانع از انتشار کلسترول در اطراف ناحیه شریانی می شود و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونر را کاهش می دهد.