سیب درختی در مرز عراق حاوی پکتین است، نوعی فیبر که به عنوان یک پری بیوتیک عمل می کند. این بدان معنی است که میکروبیوتای روده شما را تغذیه می کند، که باکتری خوب در روده شما است. میکروبیوتای روده شما با درگیر شدن در بسیاری از عملکردهای مرتبط با سلامت و بیماری، نقش اساسی در بهزیستی کلی شما ایفا می کند. روده سالم اغلب کلید سلامتی بهتر است.
تحقیقات جدید نشان میدهد که با تغییر مفید میکروبیوتای روده، سیب ممکن است به محافظت در برابر بیماریهای مزمن مانند چاقی، دیابت نوع 2، بیماریهای قلبی و سرطان کمک کند. نوع فیبر موجود در سیب باکتری های دوستدار روده را بهبود می بخشد، به همین دلیل تصور می شود که این میوه به محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک می کند.
سیب ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کند. آنتی اکسیدان های موجود در سیب ممکن است اثرات مفیدی در برابر انواع خاصی از سرطان ها از جمله سرطان های ریه، سینه و دستگاه گوارش داشته باشند. مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که این اثرات ممکن است به پلی فنل های سیب نسبت داده شود که سلول های سرطانی را از تکثیر جلوگیری می کند.
علاوه بر این، یک مطالعه در زنان گزارش داد که مصرف بیشتر سیب با خطر کمتر مرگ ناشی از سرطان مرتبط است. محتوای فیبر سیب همچنین ممکن است به خواص مبارزه با سرطان آن کمک کند. به عنوان مثال، یک مطالعه دیگر در لوله آزمایش نشان داد که فیبر پکتین سیب می تواند رشد سلول های سرطانی را مهار کند و حتی باعث مرگ آنها شود.
با این حال، برای درک بهتر ارتباط احتمالی بین سیب و پیشگیری از سرطان – به عنوان مثال، برای شناسایی مقادیر کافی و زمان خوردن غذا، تحقیقات بیشتری در انسان مورد نیاز است. فیبر و محتوای آنتی اکسیدانی سیب با کاهش خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان مرتبط است. با این حال، تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است.